Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

British Knights

Over British Knights

British Knights is hét label voor de coole urban look. Met de slogan “Choose Change” rockt het merk British Knights over de hele wereld en staan ze bekend om hun coole, urban imago.

De geschiedenis van British Knights footwear gaat terug tot in de vroege jaren '80. Het merk onderscheidde zichzelf met een eigen specifiek karakter, gebaseerd op extreme sporten en de “British Knights Urban Look”. British Knight is In 1980 opgericht door Black Jack Schoenen Inc. Ondanks dat de naam anders suggereert, is het hoofdkantoor gevestigd in New York City.

BK was in eerste instantie erg populair in de Hip-Hop scene, maar is tegenwoordig ook in de schoenenkast van iedere fashionista te vinden. British Knights biedt een enorme keuze aan stijlen, vormen en materialen. Het creëren van stedelijke energie is en blijft de basis van het merk.

Contact

Fros International B.V.
Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein
Postbus 3, 3400 AA IJsselstein,
Nederland

T +31 (0)30 68 79 200
F +31 (0)30 68 79 222
E info@fros.nl